^

MATERIALEN


materialen

Kunststof 1.50

De standaard oplossing


Kunststof 1.50 is de budgetvriendelijke standaard oplossing.

Doelgroep

Uitermate geschikt voor mensen met een lichte correcties. De HOYA coatings zijn aangepast aan het materiaal.

materialen

Eyas 1.60

Het sterke en dunner glas in het middensegment


Eyas 1.60 is een kristalhelder, optisch zuiver, elastisch en betrouwbaar materiaal dat tevens dun en lichtgewicht is.

Voordelen


Eyas 1.60 heeft voor de brildrager een zeer hoog draagcomfort door de specifieke eigenschappen: helder, optisch zuiver, dun en lichtgewicht. Voor de de opticien is Eyas 1.60 de perfecte oplossing voor een zeer brede doelgroep met de grote voordelen dat het een veilig en duurzaam glas is dat zeer eenvoudig is te verwerken.

Doelgroep


Het Eyas 1.60 materiaal is voor consumenten die hoge eisen stellen aan de kwaliteit van hun brillenglas en dan specifiek op het gebied van een helder, scherp en contrastrijk zicht in combinatie met een hoog draagcomfort.

materialen

Eynoa 1.67

Dun en betrouwbaar voor elke situatie


Eynoa 1.67 van HOYA heeft veel meer te bieden dan de reeds bestaande 1.67 index materialen. Naast dat het materiaal zeer dun en licht van gewicht is het materiaal zeer betrouwbaar en optisch perfect.

Voordelen


Uw bril draagt u de gehele dag en comfort is dan ook zeer belangrijk. Eynoa 1.67 speelt daar perfect op in. Het is dun, uiterst sterk en elastisch. In combinatie met het juiste montuur voldoet u aan elke actuele trend op het gebied van mode, design en persoonlijke expressie. Eynoa 1.67 is uitermate geschikt voor zowel randloze als nylor frames.

Eynoa 1.67 heeft een opvallend hoge hittebestendigheid. Juist deze eigenschap is van beslissende invloed op de optische zuiverheid. Bij het aanbrengen van diverse coatings en bij kleuringen ontstaan vaak temperaturen van ±100 graden C. Eynoa 1.67 zal geen teken van vervorming vertonen en zijn optisch zuivere eigenschappen behouden. De duurzaamheid van uw kostbare glazen is hierdoor optimaal.

Doelgroep


Eynoa 1.67 is met name geschikt voor die consumenten die veel waarde hechten aan een mooi, dun en licht glas. Het hebben van materialen van hoge kwaliteit is daarbij van groot belang.

materialen

Eyvia 1.74

Esthetisch aantrekkelijk en optisch perfect


Eyvia 1.74 is HOYA’s nieuwste superlichte kunststof materiaal, daar waar andere glazen soms optische onzuiverheden geven, is Eyvia 1.74 optisch glashelder. Het Eyvia 1.74 materiaal is dunner te slijpen dan andere kunststof glazen. Dat is de reden van het lichte gewicht. Een ander voordeel van het dunne slijpen is dat het de vertekening van het oog minimaliseert, ook bij hoge afwijkingen.

In maart 2011 HOYA’s nieuwste kunststof materiaal Eyvia 1.74 bekroond met de iF material award 2011 tijdens het International Forum Design prijsuitreiking op de CeBIT in Hannover. De jury prees de manier waarop de uitstekende optische kwaliteiten van Eyvia 1.74 worden gecombineerd met lichtgewicht- en ultra-dunne eigenschappen. De iF material award werd gelanceerd in 2005 en is uitgegroeid tot een internationale barometer van trends op het gebied van materialen.

Voordelen


Eyvia 1.74 is een extreem dun en lichtgewicht hi-index kunststofmateriaal met een ongekende optische zuiverheid en UV-bescherming.

Doelgroep


Het Eyvia 1.74 materiaal is ideaal geschikt bij hogere sterktes. Eyvia 1.74 biedt het sublieme evenwicht tussen modieuze esthetiek en optische perfectie. Speciaal voor de consument die veel waarde hecht aan uiterlijk en topkwaliteit.
Loading...
Bentinckstraat 36 | 6811 EE | Arnhem
026 370 370 5