^

BEELDSCHERM / INDOOR GLAZEN


indoor / beeldscherm

HOYALUX ID WORKSTYLE V+

alle details helder in beeld

Met een bril die niet speciaal bestemd is voor computer- en kantoorwerk moet u vaak uw hoofd en houding op onnatuurlijke wijze aanpassen om toetsenbord en scherm scherp te zien. Dat kan leiden tot nek- en schouderklachten, hoofdpijn en vermoeide ogen. Hoyalux iD WorkStyle V+ is een geavanceerd indoor-brillenglas, speciaal ontwikkeld voor kantoorwerk of precisietaken.

Er zijn drie ontwerpvarianten, elk afgestemd op een specifieke kijk- en werkafstand.
indoor / beeldscherm
CLOSE biedt het breedste gezichtsveld dichtbij met dieptezicht tot circa1 meter. Comfortabel bij hobby’s en beroepen die een hoge mate van concentratie en perfectie vergen. Ideaal bij bijvoorbeeld intensief lezen of voor technische beroepen.
indoor / beeldscherm
SCREEN biedt een scherp diepte- en breedtezicht van dichtbij tot circa 2 meter met vloeiende overgangen tussen de gezichtsvelden. Ideaal bij bijvoorbeeld beeldschermwerk of kaarten, voor laboranten, gamers, medische beroepen, tandartsen of kunstenaars.
indoor / beeldscherm
SPACE biedt een scherp en comfortabel zicht op het beeldscherm met een vertezicht tot op een grote afstand van circa 6 meter. Ideaal bij bijvoorbeeld kantoorwerk, tijdens vergaderingen en presentaties.
Loading...
Bentinckstraat 36 | 6811 EE | Arnhem
026 370 370 5