^
MULTIFOCALE GLAZEN

Scherp zicht op alle afstanden

Scherp zien is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Bij het ouder worden ontspringt uiteindelijk niemand de dans en krijgt iedereen te maken met kijkproblemen. Een leesbril is dan vaak een eerste hulpmiddel om weer scherp te zien op de korte afstand. Als u op elke afstand weer scherp wilt zien en wilt genieten van natuurlijk scherp zicht is een multifocale bril de ideale oplossing. Zo kunt u met één bril weer op alle afstanden scherp zien!

Doordat het glas van een multifocale bril is opgebouwd uit verschillende sterktes welke in elkaar overlopen is het glasontwerp complex. Hierdoor bestaan er grote verschillen in kwaliteit. Varilux is het eerste multifocale brillenglas, uitgevonden in 1959. Varilux is tot vandaag nog altijd ongeëvenaard en blijft innoveren om u te laten genieten van het beste zicht.


Maar wat is er nu eigenlijk belangrijk als het gaat om (multifocale) brillenglazen?

Het verschil tussen standaard brillenglazen en gepersonaliseerde brillenglazen
Geen oog is hetzelfde, zelfs uw linker- en rechteroog verschillen van elkaar. Voor een optimaal resultaat is het dan ook belangrijk om zoveel mogelijk persoonlijke eigenschappen van uw ogen mee te nemen in het glasdesign van uw brillenglazen. Daarom is het belangrijk dat er een oogmeting plaatsvindt door een vakkundige opticien die beschikt over de meest geavanceerde meetapparatuur. Door middel van het Visioffice meetsysteem kan uw opticien diverse gegevens verzamelen die uniek zijn voor uw kijkgedrag, uw ogen en het montuur dat u heeft gekozen, waardoor het glasontwerp daar op aangepast kan worden. Dit resulteert voor de drager in een ongeëvenaard scherp zicht, brede kijkgebieden en een zelfverzekerd gevoel.

Een brillenglas dat aangepast is aan de unieke eigenschappen van uw ogen werkt perfect samen met uw ogen. De gepersonaliseerde brillenglazen van Varilux werken perfect samen met uw ogen, zodat u als brildrager geniet van een contrastrijk en haarscherp beeld!
MULTIFOCAAL
MULTIFOCAAL
Kom langs in de winkel en informeer naar de beste Varilux kijkoplossing voor u. www.varilux.nl
5 REDENEN OM VOOR VARILUX TE KIEZEN
Gedurende ons leven neemt de elasticiteit van de ooglens af. Om weer scherp te zien op alle afstanden bieden Varilux multifocale glazen een oplossing.

De 5 voordelen van Varilux op een rijtje:

1. Met één bril scherp zicht op elke kijkafstand

In het multifocale design van Varilux zijn uw sterktes voor uw nabij- en vertezicht verwerkt. Deze gebieden lopen vloeiend in elkaar over, waardoor u met één bril op alle afstanden scherp ziet. Doordat Essilor de nieuwste technologieën gebruikt voor het produceren van Varilux brillenglazen geniet u als brildrager van natuurlijk zicht op alle kijkgebieden.

2. Op maat gemaakt voor úw ogen

Omdat ieder oog uniek is beschikt de Varilux range over producten die volledig op uw kijkgedrag en montuurkenmerken kunnen worden aangepast. Hierdoor worden uw brillenglazen volledig gepersonaliseerd en worden uw kijkprestaties sterk verbeterd. Om uw brillenglazen te kunnen personaliseren voert uw opticien een aanvullende meting uit waarin diverse persoonlijke parameters worden opgenomen. Deze worden vervolgens tijdens het productieproces van de brillenglazen meegenomen.

3. Snelle gewenning

Met Varilux brillenglazen bent u verzekerd van een soepele en snelle gewenning aan uw nieuwe brillenglazen. Heeft u in het verleden moeite gehad met het wennen aan uw multifocale brillenglazen? Geef dit dan aan bij uw vakopticien, zodat hij hier rekening mee kan houden in zijn advies.

4. Een Varilux product aangepast aan uw levensstijl

Of u nu veel werkt met digitale schermen, sportief bent en een actieve levensstijl heeft of wanneer u wilt genieten van een goed beschermend zonneglas; de Varilux productlijn heeft voor iedere specifieke activiteit een geschikt design. Bespreek uw wensen en eisen met u opticien zodat hij op basis van uw levensstijl een advies kan uitbrengen.

5. Goedgekeurd door dragers

Voordat een nieuw Varilux brillenglas op de markt wordt gebracht vinden er uitvoerige dragerstesten plaats. Deze dragerstesten worden onafhankelijk uitgevoerd en meten de tevredenheid en ervaringen van de testpersonen over de brillenglazen. Naast dragerstesten worden er ook gebruikerstesten uitgevoerd, waarin diverse dagelijkse activiteiten worden nagebootst. Pas al een glas goedgekeurd is door deze testen wordt het voorzien van het label 'approved by wearers'.
Loading...
Bentinckstraat 36 | 6811 EE | Arnhem
026 370 370 5