^
oogdruppels
Er zijn vele verschillende oogdruppels te krijgen op de markt. Van standaard (verouderde) oogdruppels met conserveringsmiddelen tot en met druppels die worden gedestileerd uit uw eigen bloedplasma.

Veel van de oogdruppels die vergoed worden zijn verouderde druppels. In vele gevallen met conserveringsmiddelen. Nadeel van druppels met conserving is dat er negatieve reacties kunnen ontstaan.

Bij 4·D optiek hebben we druppels van zowel oogdruppelsdruppels van URSAPHARM en van Théa Pharma. Bekende druppels van URSAPHARM zijn de HYLO-serie. De Hylo-Fresh, Hylo-Gel, en Hylo-Comod. Druppels van Théa Pharma zijn oa de hyabak. 

Groot voordeel van deze oogdruppelsdruppels is dat er hyaluronzuur in is verwerkt. Hierdoor blijven de ogen veel langer bevochtigd.

Behalve oogdruppels zijn er ook behandelingen die de ogen daadwerkelijk helpen minder snel droog te worden. Hier is daar meer over te vinden. 
oogdruppels
Branderige- of prikkende ogen, vermoeide ogen, overmatig knipperen met de oogleden, ogen die gevoelig zijn voor licht, het gevoel hebben alsof er iets in uw oog zit, tranende ogen, jeuk, wazig zien, druk in de ogen, zijn de klassieke symptomen van onvoldoende traanvochtproductie of omdat de samenstelling van het traanvocht niet goed is.

Raadpleeg steeds onze optometrist of contactlenzenspecialist zowel voor lichte als ernstigere klachten van droge ogen.
Loading...
Bentinckstraat 36 | 6811 EE | Arnhem
026 370 370 5