^

Contactlensvloeistoffen voor zachte lenzen

vloeistoffen
vloeistoffen
vloeistoffen

Oté Premium Sensation

Innovatieve alles-in-één vloeistof met duo antibacterieel systeem en extra hoog draagcomfort door de toevoeging van Sodium Hyaluronaat.

Deze innovatieve Hyaluron-vloeistof heeft naast grondige proteïne verwijdering een dubbele antibacteriële werking. Door de toevoeging van hoogwaardig Hyaluronaat biedt Ote Sensation een sensationeel hoog draagcomfort.

Samenstelling: PHMB, Polyquaternium, Hyaluronaat.

Doel: Reinigen, inzetten, bewaren, hydrateren en verwijderen van proteïneaanslag, desinfecteren, afspoelen en bevochtigen van alle typen zachte contactlenzen

Ote Monosept

Waterstofperoxide systeem met disc.

Omschrijving: Waterstofperoxide systeem met neutralisatiedisk voor zachte contactlenzen.

Samenstelling: Actief ingrediënt: 3% Waterstofperoxide oplossing met platinum disc.

Conservering: conserveringsmiddel vrij

Doel: Desinfectie van zachte contactlenzen met neutralisatiedisk voor waterstofperoxide oplossing

OPTI-FREE PureMoist

Zorgt voor een 16 uur durende bevochtiging vanaf het inzetten van de lenzen tot aan het eind van de dag1. U kunt op uw contactlenzen vertrouwen.

OPTI-FREE® PureMoist® bevat HydraGlyde™ Moisture Matrix. Dit zorgt voortdurend voor een vochtig laagje waardoor uw lenzen de hele dag door vochtig gehouden worden.

OPTI-FREE® PureMoist® Multi-Purpose Disinfecting Solution vormt een laagje om uw lenzen dat voorkomt dat vet- en eiwitaanslag zich aan uw lenzen kan hechten. Dankzij deze geavanceerde technologie tegen aanslag blijven uw lenzen schoon en fris aanvoelen.

Naast een 16 uur durende bevochtiging en verwijdering van vet- en eiwitaanslag, bevat de vloeistof een verbeterde desinfectie formule. De desinfectiemiddelen werken tegen schadelijke micro-organismen. Deze bestanddelen desinfecteren silicone hydrogellenzen en zachte (hydrofiele) contactlenzen en zijn mild genoeg voor gevoelige ogen.

vloeistoffen

Regard Alles-in-1

Regard lenzenvloeistof is een nieuwe stap voorwaarts in de ontwikkeling van lensvloeistoffen. Het is namelijk de eerste conserveermiddelvrije alles-in-één vloeistof op de markt.
Het grootste voordeel hiervan is dat er minder kans bestaat op vlekken op uw lenzen of uw hoorvlies aangezien deze vaak worden veroorzaakt door conserveringsmiddelen.

Regard vloeistof biedt een hoog ontsmettingsniveau, net zo hoog als dat van waterstof peroxide vloeistoffen, maar is veel veiliger voor uw oog. Sterker nog: u zou Regard in principe zonder problemen direct in uw oog kunnen gieten. De unieke formule van Regard vermindert de opbouw van eiwit op uw lens omdat het eiwit effectief bij uw lens vandaan wordt getrokken.

Deze vloeistof is ook geschikt voor gevoelige ogen en blijft tot wel 90 dagen na opening goed. U kunt uw lenzen tot 30 dagen in de vloeistof bewaren voordat deze vervangen dient te worden.

Contactlensvloeistof voor harde lenzen

vloeistoffen
vloeistoffen

Oté Premium Fine

Alles-in-één vloeistof voor optimale reiniging en comfort.

Omschrijving: Deze alles-in-één vloeistof voor vormstabiele contactlenzen, zorgt voor optimale reiniging en comfort. Hiernaast biedt de Oté Fine uiterst goede desinfecterende eigenschappen. Deze vloeistof is onder andere ideaal voor nachtlenzen.

Samenstelling: Actieve ingrediënten: Polysorbate 80 & HPMC Conserveringsmiddel: Polyhexanide Biguanide

Doel: Reinigen, desinfecteren, bewaren, inzetten en bevochtigen van vormstabiele en zuurstofdoorlatende contactlenzen

 

Oté Premium Clean

Optimale, dagelijkse reiniger.

Omschrijving: Optimale reiniger, op alcoholbasis, voor dagelijks gebruik. Ideaal voor plasma coated lensmateriaal.

Samenstelling: Actieve ingrediënten: niet ionische reinigende bestanddelen met een dagelijkse reinigende werking Conserveringsmiddel: Polyhexanide Biguanide

Doel: Dagelijkse reiniger voor alle soorten harde en zachte contactlenzen
Loading...
Bentinckstraat 36 | 6811 EE | Arnhem
026 370 370 5