^

MULTIFOCALE LENZEN


multifocaal lenzen

Verzien en lezen met een contactlens


Vanaf 45 jarige leeftijd neemt het leesvermogen bij veel mensen langzaam af. Dit proces heet Presbyopie. Uiteindelijk komt het moment dat u een aparte leesbril nodig hebt, naast uw contactlenzen. Of niet. Want met multifocale contactlenzen kunt u zonder extra hulpmiddel weer prima zien op alle afstanden. Multifocale contactlenzen hebben zowel veraf- als een leessterkte. Daarbij zit het veraf gedeelte in het midden van de contactlens en het leesgedeelte meer naar de rand. Ideaal voor wie liever geen leesbril wil.

Zachte multifocale contactlenzen


Heeft u nog nooit eerder contactlenzen gedragen? Dan zijn dit de beste contactlenzen voor u. U bent er snel aan gewend. De confortabele zachte multifocale contactlenzen zijn ook geschikt om te dragen in wat ruwere en stoffige omstandigheden.

De nieuwste en beste zachte multifocale contactlenzen worden maandelijks of elke twee weken vervangen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen waarvan Siliconen Hydrogel op dit moment de eerste keuze is. Er bestaat zelfs een cylindrische multifocale contactlens!

Maak een afspraak met een van onze contactlensspecialistenLoading...
Bentinckstraat 36 | 6811 EE | Arnhem
026 370 370 5