^

RAY-BAN WEEKEND 1 & 2 DECEMBER Woensdag 21 November 2018

Jouw favoriete Ray-Ban met originele Ray-Ban-glazen op sterkte?


Op 1 en 2 december heb je keuze uit een extra grote collectie van Ray-Ban.

De Ray-Ban-specialist, aanwezig in de Ray-Ban shop, adviseert welk montuur het beste bij je past.


- hoge kortingen op Ray-Ban op sterkte
- extra grote Ray-Ban collectie
- goodie-bag

Zaterdag 1 december 09.30 uur - 17.00 uur
Zondag 2 december 13.00 - 17.00 uur
BLOG

BLACK FRIDAY Woensdag 21 November 2018

Op BLACK FRIDAY, 23 november, krijgt u 20% korting op onze gehele zonnebrillen collectie.

Mits voorradig in onze winkel en niet i.c.m. andere acties.
BLOG

VARILUX X-SERIES Donderdag 8 November 2018

Sinds de lancering van het eerste multifocale brillenglas, Varilux, in 1959, is Essilor continu bezig met het doorontwikkelen van het multifocale glasdesign. Essilor is ervan overtuigd dat een uitvinding alleen een innovatie is als deze aansluit op de behoeften van de consument. Daarom wordt de brildrager altijd als uitgangspunt genomen voor Essilors innovaties en worden producten voor de lancering uitvoerig getest door brildragers.

Sinds september 2018, is de nieuwste generatie Varilux brillenglazen, Varilux X-series, verkrijgbaar bij 4D Optiek. Varilux X-series is geïnspireerd op brildragers zoals u en is mogelijk gemaakt door 55 jaar innovatie.

EEN NIEUWE KIJK OP HET NABIJZICHT

Onze samenleving en levensstijl zien er anders uit dan enkele jaren geleden. De veranderende levensstijl van u als brildrager brengt nieuwe visuele gewoonten met zich mee. Het is tegenwoordig heel normaal om digitaal te multitasken; swypen op uw smartphone terwijl u kijkt naar uw tablet of aan het appen bent. Ook is de houding en manier waarop u naar elementen binnen handbereik kijkt zijn veranderd. Door de vele activiteiten die we gelijktijdig uitvoeren op de korte kijkafstanden kunnen we met recht zeggen dat juist de afstanden binnen handbereik van groot belang zijn voor de huidige multifocaaldrager.

MEER KIJKVOLUME BINNEN HANDBEREIK DANKZIJ 3 TECHNOLOGIEEN

Het research en development-team van Essilor, de producent van Varilux brillenglazen, heeft op basis van dit nieuwe kijkgedrag Varilux X-series ontwikkeld. Zo kunt u zonder compromis genieten van alle afstanden binnen handbereik.

De prestaties van Varilux X-series worden mogelijk gemaakt door het gebruik van een drietal technologieën:

  • Nanoptix™: een revolutie in glastechnologie. Het basisontwerp van het brillenglas wordt in zijn geheel opnieuw ontworpen. Dit biedt een stabielere waarneming tijdens uw dagelijkse bezigheden.
  • Synchroneyes™: een revolutie in glasdesign. Voor het breedste gezichtsveld wordt rekening gehouden met de sterkteverschillen tussen uw linker- en rechteroog.
  • Xtend™: De Xtend-technologie is nieuw en zorgt voor een scherp zicht op verschillende afstanden in dezelfde kijkrichting. U kunt alle details binnen handbereik gemakkelijker waarnemen zonder uw hoofd teveel te hoeven bewegen en zonder te zoeken naar het juiste punt in uw brillenglas.

KOM LANGS VOOR ADVIES OP MAAT

Bij 4D Optiek vinden we de kwaliteit van onze producten erg belangrijk. Elk Varilux brillenglas dat op de markt wordt gebracht is getest en goedgekeurd door brildragers. Komt u bij ons in de winkel langs, dan adviseren wij u vrijblijvend over het Varilux brillenglas dat het beste aansluit op uw levensstijl. Kiest u voor Varilux X-series brillenglazen dan kiest u altijd voor een maatwerkoplossing. Want niet alleen uzelf, maar ook uw ogen zijn uniek en verdienen alleen de beste kijkoplossingen.
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG

ACTIES 20 JAAR 4D Dinsdag 30 Oktober 2018

BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG

DITA MACH SIX Maandag 22 Oktober 2018

DTS-121. Het nieuwste model van Dita, de MACH SIX, is nu bij ons verkrijgbaar.
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG

OPENINGSACTIE RAY-BAN & OAKLEY SHOP Donderdag 18 Oktober 2018

Vorige week openden wij OogZorg Praktijk Arnhem, de vernieuwde Ray-Ban en Oakley Shop. En we vierden we het 20 jarig bestaan van 4·D Optiek.

Om dit met u te vieren hebben we een paar leuke acties:

Bij aanschaf van een 2e enkelvoudige bril krijgt u het 2e paar glazen voor €99
Bij aanschaf van een 2e multifocale bril krijgt u het 2e paar glazen voor €199


Dit mogen natuurlijk ook beeldscherm- of zonneglazen zijn.

De actie loopt tot 31 december 2018
BLOG
Loading...
Bentinckstraat 36 | 6811 EE | Arnhem
026 370 370 5