^

COMING UP: DITA LANCIER Dinsdag 16 April 2019

TER LAND, TER ZEE EN IN DE LUCHT

In mei wordt de DITA LANCIER collectie gelanceerd. Dé brillenlijn voor mannen!
De collectie is gebaseerd voor het gebruik ter land (LAN), ter zee (CI) en in de lucht (ER). Stoere titanium frames met de beste glazen voor bijvoorbeeld chauffeur, watersporter en piloot in verschillende kleuren als goud, zilver en gun.

VOOR IN HET VERKEER - 'LAN'
Iedereen weet dat een gepolariseerde zonnebril heel fijn kijkt maar dat het ook een groot nadeel kan hebben en dat is dat je instrumenten op je dashboard 'zwart' worden en daarmee onleesbaar. De DITA Lancier brillen voor in het verkeer zijn daarom half gepolariseerd zodat je instrumenten altijd goed af te lezen zijn. Natuurlijk is de lens ook contrastverhogend en ontspiegeld voor ultiem kijk comfort.

VOOR OP HET WATER - 'CI'
Een zeiler wil niet afgeleid worden door schitteringen op het water en kiest daarom voor de beste gepolariseerde brillenglazen. Ook wil je een ultiem contrast tussen water en lucht en bijvoorbeeld boeien die je route bepalen.

VOOR IN DE LUCHT - 'ER'
Piloten zitten niet te wachten op een gepolariseerde lens en daarom is de Dita Lancier Flight lens niet gepolariseerd.
BLOG

SUPER SUN SALE

BLOG
BLOG

5, 6 en 7 april ZONNEBRILLEN VOOR 25, 50, 75 EN 100 EURO


THEO ALAIN MIKLI TOM FORD DITA DOLCE & GABBANA GIORGIO ARMANI DSQUARED2 PAUL SMITH MATSUDA GUCCI CHRISTIAN DIOR PRADA ITALIA INDEPENDENT CHANEL EMPORIO ARMANI MYKITA EYEVAN OLIVER PEOPLES PRADA LINEA ROSSA TAG HEUER TOD’S AM EYEWEAR
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG

TOM FORD WEEKEND 2 & 3 MAART

BLOG


Volgend weekend, 2 & 3 maart staat 4·D Optiek in het teken van TOM FORD en u bent van harte uitgenodigd om de nieuwe monturen en zonnebrillen collectie te komen bekijken en natuurlijk passen. De eyewear collectie van TOM FORD is voor dames en heren en is vernieuwend, uitdagend en onderscheidend.
Wij helpen u graag bij het uitzoeken van een nieuw montuur of zonnebril. Bekijk hier alvast de nieuwe collectie.
BLOG

Tijdens het TOM FORD WEEKEND op 2 & 3 maart ontvangt 10% korting* op een montuur of zonnebril van TOM FORD én op zondag een gratis wenkbrauwadvies.

DOWNLOAD HIER UW KORTINGSVOUCHER

BLOG
BLOG
BLOG

BROWS BY JILL


Op zondag is Brows by Jill aanwezig. Jill geeft u wenkbrauwadvies en frist zo nodig uw wenkbrauwen op!
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG

60 JAAR VARILUX, 50% KORTING OP 2E PAAR GLAZEN

BLOG
ALTIJD ALLES EVEN SCHERP

De hele dag zijn uw ogen aan het werk om alles, op elke afstand, scherp te zien. Of u nu aan het werk bent op uw computer, onderweg bent in de auto of aan het sporten, het is wel zo prettig als u op alle kijkafstanden even scherp ziet.
En wat dacht u tijdens een zonnige dag buiten?

Voor elke situatie hebben wij de juiste innovatieve multifocale brillenglazen. Zo ziet u altijd alles even scherp.

Vraag naar de mogelijkheden en profiteer van 50% korting op uw 2e paar Varilux brillenglazen.
BLOG4 SITUATIES DIE VRAGEN OM EEN 2E PAAR MULTIFOCALE BRILLENGLAZEN


1. IN DE ZON

De tweede bril die eigenlijk iedereen zou moeten hebben is de zonnebril op sterkte. De zonnebril is ideaal voor een dagje strand, een citytrip of tijdens de vakantie. Maar ook op vele andere momenten komt een zonnebril op sterkte goed van pas. Kiest u voor een zonnebril met een Crizal Sun UV coating dan bent u meteen verzekerd van een hoge mate van UV-bescherming.

2. DIGITAAL

Voor werk of ontspanning, we gebruiken steeds vaker en langer onze digitale apparaten. Bent u onafscheidelijk van uw tv, smartphone, tablet of laptop, dan is een tweede bril met Varilux Digitime glazen voor multimedia-gebruik een goede toevoeging op uw dagelijkse bril. Zo komt u digitaal uw dag door zonder vermoeide ogen, digitale oogklachten en met de juiste bescherming tegen schadelijk licht.

3. ONDERWEG

Voor uw veiligheid is goed zicht van groot belang in het verkeer. Uw zicht is namelijk het zintuig wat tijdens uw verkeersdeelname zorgt voor het waarnemen van uw omgeving. Maar juist in de auto wordt het zicht vaak belemmerd. Bijvoorbeeld door schitteringen in het wegdek, laagstaande zon, regen of mist. Wist u dat er verschillende speciale kijkoplossingen beschikbaar zijn die uw rit aangenamer kunnen maken? Vraag uw opticien naar de mogelijkheden van Varilux Roadpilot.

4. SPORTEND

Tijdens het sporten is de juiste uitrusting van groot belang. Dus ook uw bril en brillenglazen. Met de juiste Varilux kijkoplossing voor tijdens het sporten ziet u alle lijnen, elke hobbel, kuil, bal of shuttle scherp. Een sportbril is daarnaast ook vaak voorzien van extra sterk materiaal zodat deze tegen een stootje kan. Kortom, u sport scherper met Varilux Sport.
BLOG
Loading...
Bentinckstraat 36 | 6811 EE | Arnhem
026 370 370 5