^

OOGZORG PRAKTIJK ARNHEM Zaterdag 15 September 2018

NIEUW IN ARNHEM
BLOG
4·D Optiek werkt nauw samen met OogZorg Praktijk Arnhem. Oogzorg Praktijk Arnhem is het eerste aanspreekpunt in de eerstelijns oogzorg. De optometrist werkt als een filter tussen de huisarts en de oogarts, waardoor de oogarts zich meer kan richten op de specialistische oogzorg. Dit voorkomt onnodig (duur) ziekenhuisbezoek en draagt bij aan het betaalbaar en toegankelijk houden van de zorg.. De optometrist kan namelijk bepalen of er wel of geen oogheelkundige aandoening aanwezig is en kan u zo nodig zelf of in samenwerking met de huisarts behandelen of onder controle houden. Blijkt tijdens het onderzoek dat verdere medische behandeling door een oogarts noodzakelijk is, dan wordt u naar uw huisarts doorverwezen, waarna hij/zij bepaalt of u doorverwezen wordt naar de oogarts.
Kijk hier voor de openingstijden

PREVIEW COLLECTIE TOM FORD NAJAAR/WINTER Donderdag 16 Augustus 2018

BLOG


De campagne AW18 van TOM FORD zit weer vol extravagante modellen. Zware monturen en oversized shields!


BLOG
BLOG

NIEUW IN DE OAKLEYSHOP Donderdag 19 Juli 2018

GUCCI IS TERUG! Donderdag 1 Maart 2018

BLOG
BLOG


Gucci is helemaal terug ven weggeweest, met alles er op en er aan. Logo's, prints etc. Sinds 2015 staat het bedrijf onder de creatieve leiding van de italiaan Alessandro Michele. De designer leidt met zijn nieuwe, frisse, eigentijdse visie het bedrijf de 21e eeuw in. Hierdoor ontstond een heuse rebranding van het merk en herstel van zijn reputatie als een van de meest invloedrijke luze modemerken.

De collectie zijn merk-iconen en is ontworpen als aanvulling op de geraffineerde Gucci look die een iconische sensuele kracht uitstraalt. De monturen hebben een onderscheidend design en zijn versierd met logo's en kostbare details en verkrijgbaar in een breed aanbod van kleuren - van de klassieke Gucci tinten tot de fashion tinten van het seizoen. 
BLOG

FLEX SCHARNIER ROLF SPECTACLES Dinsdag 20 Februari 2018

ROLF Spectacles blijft innoveren.
Dicht samengeperst hout en natuurlijk rubber zijn de basis voor het nieuwe flexibele, schroefloze en metaalvrije scharnier. Het resultaat van deze symbiose is een innovatief en visueel aantrekkelijk scharnier dat vrij rond kan draaien en zo een perfecte en comfortabele pasvorm voor uw bril garandeert.

DITA PARTNERS MET ASTON MARTIN RED BULL RACING TEAM Dinsdag 20 Februari 2018

BLOG
Dita is partners geworden met het Aston Martin Red Bull Racing Team van Max Verstappen.

"DITA HAS ALWAYS HAD A PASSION FOR INNOVATION AND AUTOMOTIVE PERFORMANCE. WE ARE THRILLED TO HAVE PARTNERED WITH ASTON MARTIN RED BULL RACING TO DEVELOP NEW PRODUCTS WITH INGENUITY THAT PUSH THE LIMITS OF HIGH-END OPTICAL CRAFT AND DESIGN"
-MICKY DHILLON, DITA CEO

Christian Horner, team principal of Aston Martin Red Bull Racing added “We’re delighted to be beginning a partnership with DITA. DITA’s dedication to precision and craftsmanship matches our own, while it has a passion for innovation and materials technology that fits perfectly with the image of Formula One. It’s fantastic to add a stylish new partner to the Aston Martin Red Bull Racing stable.”
BLOG
Loading...
Bentinckstraat 36 | 6811 EE | Arnhem
026 370 370 5