^

OLIVER PEOPLES OP DE RODE LOPER

Leonardo DiCaprio, Mahershala Ali, Tom Hanks en Jharrel Jerome op de rode loper tijdens de SAG awards met hun stijlvolle Oliver Peoples bril en zonnebril. Verkrijgbaar bij 4D Optiek in Arnhem
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG

OOGCHECKWEKEN

BLOG
Beste ouders van Nederland

Wist je dat bijziendheid bij kinderen over de hele wereld – en dus ook in Nederland – razendsnel toeneemt? Het is een risico voor elk kind. Gelukkig kunnen we daar samen iets aan doen.

Waarom gezonde kinderogen belangrijk zijn

Bijziendheid (veraf slecht zien) lijkt makkelijk op te lossen met een bril. Maar een bril remt bijziendheid niet. En wanneer bijziendheid op jonge leeftijd blijft toenemen, loopt je kind een groter risico om later slechtziend of zelfs blind te worden. Zorg daarom nú voor hun ogen. Dat kan namelijk heel makkelijk.

Kom samen langs voor de gratis Kijk Verder OogCheck! Dat is een oogcheck voor kinderen tussen 8 en 17 jaar, uitgevoerd door gespecialiseerde opticiens. Een afspraak is het makkelijkst via 026-3703705. Dan geven wij tips voor gezonde ogen en – als het nodig blijkt – advies over producten die bijziendheid remmen.

Kijk hier verder of maak een afspraak hieronder


DITA GRAND-EVO ONE & TWO

Minimalisme meets maximalisme.

Randloze zonnebril maar met details zoals uit de GRANDMASTER serie. Dit is de DITA GRAND-EVO. Hij bestaat in 2 uitvoeringen; One en Two. Een rechthoekig glasmodel en een pilotenmodel.

Vanaf februari in Arnhem bij ons verkrijgbaar in de winkel.
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG

THEO GRAFFITI

THEO - GRAFFITI


Graffiti. Daar bots je tegenwoordig overal tegenaan, toch? Ze maken een canvas van de bushalte, een pamflet van een verloederde muur, een schreeuw voor tot liefde van een voorbijsnellend treinstel. Ze zijn dé manier om je “naam” een “gezicht” te geven op de straat. En ze bestaan al lang hoor, vraag dat maar aan die Romeinen (rare jongens trouwens). In grote, letters en felle kleuren zijn graffiti de uitgesproken weerspiegeling van een eigen mening en een identiteit: gedurfd kleurrijk, vaak rebels en altijd recht voor de raap. Geen wonder dat we er bij theo al lang vol van zijn.

Vooral die opgeblazen, marshmallow-achtige letters die door hun expressieve en flexibele vormentaal heel herkenbaar en symbolisch zijn voor het genre. Ze werden eind jaren ‘70 voor het eerst gebruikt door de New-Yorkse graffiti kunstenaar ‘Phase 2’. En die ‘bubbel-letter’ of ‘softie’ zou al snel buitengewoon invloedrijk worden en in de kunstvorm als een ‘gigantische sprong’ worden beschouwd.

Voor theo reden genoeg om die eigen identiteit op de straat en overal elders een gezicht te geven. Letterlijk dan. Je neus als canvas, je bril als tag, de straat als sociaal medium. Met een theo uit de Graffiti collectie op je neus heb je automatisch ‘street cred’. La beauté est dans la rue. Deze drie brillen die roestvrij staal combineren met acetaat als een ode aan de marshmallow-letter zijn beschikbaar in een waaier van theo-kleurtjes.
BLOG
BLOG

DITA FLIGHT SIX - LIMITED EDITION

BUY NOW OR CRY LATER...

Van deze DITA MACH SIX zijn er maar 1.000 gemaakt. Elk exemplaar is exclusief en genummerd.
BLOG
BLOG
BLOG

BLOG
BLOG
BLOG

ARNHEMSE STOCKDAGEN

Tijdens de stockdagen zijn we geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag. We hebben een superleuke collectie vintage monturen. Dus echt oude monturen van een jaar of 40 geleden, maar nooit gedragen. Zo heb je dus echt een unieke bril!

Vanaf €179 inclusief glazen.
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
Bekijk hier een groot deel van de collectie.
Loading...
Bentinckstraat 36 | 6811 EE | Arnhem
026 370 370 5