^

14 JUNI LANCERING DITA LANCIER IN ARNHEM

13.00 - 19.00 UUR (EXTRA LANG GEOPEND)
BLOG
Wij zijn trots om u DITA Lancier, de exclusieve sportieve collectie van DITA, te onthullen. De collectie is tot stand gekomen in samenwerking met Formula 1 Aston Martin Red Bull Racing Max Verstappen, tweevoudig wereldkampioen zeiler van het jaar Peter Burling en wereldkampioen air race piloot Kirby Chambliss.

Ervaar als eerste DITA's geavanceerde lens technologie voor land (rijden), sea (zeilen/strand) en air (vliegen/wandelen).

Deze nieuwe collectie combineert tijdloos vakmanschap met de allernieuwste techniek op het gebied van glazen.

U bent a.s. vrijdag 14 juni tussen 13.00 - 19.00 uur van harte uitgenodigd om de collectie te komen bewonderen en te passen.
BLOG
BLOG
BLOG
VOOR IN HET VERKEER - 'LAND'
Iedereen weet dat een gepolariseerde zonnebril heel fijn kijkt maar dat het ook een groot nadeel kan hebben en dat is dat je instrumenten op je dashboard 'zwart' worden en daarmee onleesbaar. De DITA Lancier brillen voor in het verkeer zijn daarom half gepolariseerd zodat je instrumenten altijd goed af te lezen zijn. Natuurlijk is de lens ook contrastverhogend en ontspiegeld voor ultiem kijk comfort.
VOOR OP HET WATER - 'SEA'
Een zeiler wil niet afgeleid worden door schitteringen op het water en kiest daarom voor de beste gepolariseerde brillenglazen. Ook wil je een ultiem contrast tussen water en lucht en bijvoorbeeld boeien die je route bepalen.
VOOR IN DE LUCHT - 'AIR'
Piloten zitten niet te wachten op een gepolariseerde lens en daarom is de Dita Lancier Flight lens niet gepolariseerd.
BLOG

DITA: A CATEGORY OF ONE Maandag 27 Mei 2019

CUSTOMIZED CARTIER

De CT0092O, oftewel Cartier Piccadilly, is te verkrijgen in 2 kleuren. Goud en zilver.
Natuurlijk leuk om zo te dragen, maar we kunnen de glazen ook customizen in vorm en kleur. Hier een paar voorbeelden.
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG

SUNNYCORDS

Gigi Hadid maakt dit accessoire weer populair

BLOG
Brillenkoord

Sunnycords zouden zeker de goedkeuring krijgen van onze granny's, maar nu Gigi er meerdere keren mee is gespot zijn we verkocht. Ze draagt een stijlvol model en combineert het brillenkoord vooral met casual outfits, om er net wat extra's aan te geven. Draag ze met matchende kettingen, om er één geheel van te maken.
BLOG
Praktisch

Het brillenkoord is niet alleen stijlvol, maar ook een goede manier om je zonnebril te beschermen. Je vermijdt het risico dat je bril valt en het glas kapot gaat. 
BLOG
bron: Marie-Claire

PAUL SMITH IS TERUG Dinsdag 7 Mei 2019

BLOG

Binnenkort geheel nieuwe collectie Paul Smith Eyewear.


Alle zonnebrillen en monturen, volledig gedesigned door Paul, en gemaakt door de goede vrienden van Cutler & Gross. Dit staat garant voor commercieel design in Paul’s kleurenpalet gemixed met Britse mode. Na even weggeweest te zijn is er nieuw leven in de Londonse collectie. En hoe!

Binnenkort in de winkel!
BLOG

BLOG
BLOG
BLOG

MOEDERDAG CADEAU Dinsdag 7 Mei 2019

BLOG
Onze nieuwe moederdag campagne al gezien??

Op de poster schittert Mendy van Little Things.

Little Things is veel meer dan alleen een kinderwinkel. Hier vind je unieke cadeautjes, hippe merken, kletsende ouders, comfortabele kleding en spelende kinderen.

LITTLE THINGS:
Kerkstraat 42 
Arnhem

www.littlethingsonline.nl
BLOG
Loading...
Bentinckstraat 36 | 6811 EE | Arnhem
026 370 370 5