^

DITA TRUNK SHOW 27-28 OKTOBER Donderdag 19 Oktober 2017

BLOG

Tijdens de Trunk Show van Dita Eyewear bent u van harte uitgenodigd om de nieuwe DITA monturen en zonnebrillencollectie te komen bekijken en passen.

De nieuwste modellen zoals Flight-Seven, Erasur, Falson en Believer maar ook de laatste LIMITED EDITIONS. Rechtstreeks van de beurs in Parijs.

U bent van harte welkom op vrijdag tussen 14.00 - 20.00 uur en op zaterdag tussen 9.30 - 17.00 uur!


Bekijk hier alvast een deel van de collectie.
DITA EYEWEAR is een label dat in 1996 werd opgericht in LA. Deze thuisbasis van filmsterren is natuurlijk de plek bij uitstek om zonnebrillen te slijten. Menig celeb draagt dan ook een bril van Dita op zijn neus. Natuurlijk niet de reden om van het merk te houden, maar het feit dat overdadige logo's ontbreken en de brillen met de hand gemaakt worden in Japan dan weer wel. Vintage monturen uit de jaren '50 tot en met de jaren '80 zijn de belangrijkste inspiratiebron.
BLOG
BLOG

KARL LAGERFELD KIEST VOOR NEDERLANDSE Woensdag 11 Oktober 2017

Luna Bijl, ze is pas 19 jaar, gek op motorcross en kickboksen en door Karl Lagerfeld zelf gekozen als het gezicht voor de Chanel monturen en zonnebrillencollectie van dit najaar.

Niet slecht met illustere voorgangsters als Lily Rose Depp, Lottie Moss, Cara Delevingne en bijvoorbeeld Willow Smith. Luna past perfect in dit rijtje van zelfbewuste jonge vrouwen met een eigen stijl en met duidelijk nog andere interesses dan alleen maar mooi of bekend zijn. De nieuwe collectie is zoals altijd elegant en stijlvol maar ook stoer en opvallend met klassieke modellen in een nieuw jasje. Groot en oversized of rond en zelfs een moderne versie van de pilotenbril ontbreekt niet net zomin als typische Chanel details zoals de beroemde signature tweed motieven van dit Franse modehuis.
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG

ANDY WOLF NIEUWE COLLECTIE Dinsdag 10 Oktober 2017

De handgemaakte brillen uit Oostenrijk stralen echt vakwerk uit. Andy Wolf zet zich heel erg af tegen machinaal geproduceerde monturen en houden heel erg vast aan echt vakmanschap. De monturen worden stuk voor stuk met de hand in elkaar gezet. Hierdoor straalt de passie én de kennis van hun vak van elke bril af.
BLOG
VOOR IEDER EEN GESCHIKT MONTUUR

Andy Wolf werkt met een mooie diverse collectie. Elk montuur krijgt een stukje eigenheid mee. Het ene design is meer uitgesproken dan de ander en hier zit ook de kracht van het merk. Gaat u voor een rustige en altijd goed passende vorm, maar wel met dat verfijnde karakter? Dan zit u bij dit Oostenrijkse merk goed. Mag het voor u iets meer opvallen? Ook dan kan Andy Wolf goed bij u passen want zij zijn niet bang voor een gewaagd ontwerp.
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG

DITA MACH FIVE LIMITED EDITION Zaterdag 7 Oktober 2017

Opnieuw een LIMITED EDITION van de MACH FIVE van Dita.
Deze keer uitgevoerd in helemaal zwart of rosegoud/zwart. Van beide uitvoeringen zijn er slechts 1000 gemaakt. In de Benelux worden er slechts 20 stuks verdeeld.

Exclusief verkrijgbaar bij 4D Optiek in Arnhem
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG

RONNIE FLEX FT. TABITHA Donderdag 17 Augustus 2017

BLOG
Luxe zonnebrillen zijn natuurlijk razend populair bij celebs. Ook bij de Nederlandse rappers Lil Kleine, Frenna, Boef en Ronnie Flex. Laatstgenoemde hier samen met Tabitha te zien in de videoclip van 'Is dit over'. Tabitha draagt in de clip de 18k gouden Flight.006 van Dita. Nice!
BLOG

NIEUWE COLLECTIE LINDBERG Dinsdag 1 Augustus 2017

De nieuwe collectie LINDBERG is binnen!
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
BLOG
Loading...
Bentinckstraat 36 | 6811 EE | Arnhem
026 370 370 5